Makumatkalla Lapissa: ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa

Tutkimustuotokset: Kirja/raporttiKokoomateosAmmatillinen

  • Milla Hirvaskari (Toimittaja)
  • Heli Ilola (Toimittaja)
  • Ritva Saari (Toimittaja)
  • Mirva Tapaninen (Toimittaja)
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaRovaniemi
JulkaisijaLapin ammattikorkeakoulu
Sivumäärä82
ISBN (elektroninen)978-952-316-222-8
ISBN (painettu)978-952-316-221-1
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiD6 Toimitettu ammatillinen kokoomateos

Julkaisusarja

SarjaLapin ammattikorkeakoulun julkaisuja, Sarja B, Tutkimusraportit ja kokoomateokset
Numero5
ISSN2489-2629