Makumatkalla Lapissa: ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateosAmmatillinen

  • Milla Hirvaskari (Toimittaja)
  • Heli Ilola (Toimittaja)
  • Ritva Saari (Toimittaja)
  • Mirva Tapaninen (Toimittaja)
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaRovaniemi
JulkaisijaLapin ammattikorkeakoulu
Sivumäärä82
ISBN (elektroninen)978-952-316-222-8
ISBN (painettu)978-952-316-221-1
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiD6 Toimitettu ammatillinen kokoomateos

Julkaisusarja

NimiLapin ammattikorkeakoulun julkaisuja, Sarja B, Tutkimusraportit ja kokoomateokset
KustantajaLapin ammattikorkeakoulu
Numero5
ISSN (painettu)2489-2629
ISSN (elektroninen)2489-2637