Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen maisteriohjelma

Projekti: Yhteisrahoitteinen projekti

Yhteistyökumppanit

Projektin kuvaus julkisessa portaalissa

Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen maisteriohjelmassa tutustutaan luontokuvauksen ja soveltavan kuvataiteen eri käyttötapoihin. Koulutuksen aikana opiskelijoille tarjotaan kursseja niin soveltavan taiteen ja palvelumuotoilun, sekä valokuvauksen kuin tutkimuksenkin alueilta. Opinnoissa tulevat tutuksi myös luonnonvarojen kestävän hyödyntämisen periaatteet, kestävän matkailun periaatteet ja luonnonkäyttö hyvinvoinnin edistäjänä.

Tärkeänä osana opintoja ovat pohjoinen ja paikallinen kulttuuri, projektimuotoinen opiskelu sekä taitojen kehittäminen valokuvauksen ja soveltavan kuvataiteen työvälineiden käytössä. Opinnoissa painotetaan luontokuvausta monipuolisena ilmaisuvälineenä. Käytännönläheisellä ja työelämälähtöisellä koulutuksella pyritään vastaamaan alueen matkailun, hyvinvoinnin ja kestävän luonnonvarojen käytön osaamistarpeisiin. Projektiopinnoilla ja työelämäyhteyksillä lisätään koulutettavien yrittäjyysosaamista.

Maisteriohjelman opiskelu sijoittuu Kuusamoon ja siitä valmistuu taiteen maisteriksi (TaM). Opetuksesta vastaa Lapin yliopisto.
LyhytotsikkoSoveltavan kuvataiteen ja luontokuvaukse
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01.01.201731.05.2020

Rahoitus

  • Kuusamon kaupunki: 20 946,00 €
  • Euroopan sosiaalirahasto ESR / European Social Fund ESF: 338 588,00 €

ID: 2304428