Tutkimustuotokset

  1. 2018
  2. Julkaistu

    Makumatkalla Lapissa: ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa

    Hirvaskari, M. (toim.), Ilola, H. (toim.), Saari, R. (toim.) & Tapaninen, M. (toim.), 2018, Rovaniemi: Lapin ammattikorkeakoulu. 82 s. (Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja, Sarja B, Tutkimusraportit ja kokoomateokset; Nro 5).

    Tutkimustuotokset: Kirja/raporttiKokoomateosAmmatillinen

  3. Julkaistu

    Miksi paikallinen ruoka kiinnostaa matkailijoita?

    Lüthje, M., 2018, Makumatkalla Lapissa: ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa. Hirvaskari, M., Ilola, H., Saari, R. & Tapaninen, M. (toim.). Rovaniemi: Lapin ammattikorkeakoulu, s. 11-14 (Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja, Sarja B, Tutkimusraportit ja kokoomateokset; Nro 5).

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuAmmatillinen

  4. Julkaistu

    Nokipannukahvit ja muut elämykset

    Saari, R., 2018, Makumatkalla Lapissa: Ideoita paikallisen ruokaperinteen hyödyntämiseen matkailussa. Hirvaskari, M., Ilola, H., Saari, R. & Tapaninen, M. (toim.). Rovaniemi: Lapin ammattikorkeakoulu, s. 21-23 (Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja, Sarja B, Tutkimusraportit ja kokoomateokset; Nro 5).

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuAmmatillinen