Bamidele Raheem

Tutkijatohtori

Tutkimustuotokset

  1. 2020
  2. Julkaistu

    Incorporation of High-Speed Shearing in the Fabrication of Whole Soybean Curd: Effects on Aggregation Behaviors and Microstructures

    Wang, C., Li, L., Zhang, Q., Raheem, D., Qin, W., Wu, D., Hu, B., Yang, W., Dong, H., Vasanthan, T. & Zhang, Q., 1 huhtikuuta 2020, julkaisussa : FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. 13, 4, s. 611-624

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Julkaistu

    Food security across the circumpolar region

    Hossain, K., Herrmann, T. M. & Raheem, D., 2020, Routledge Handbook of Arctic Security. Hoogensen Gjørv, G., Lanteigne, M. & Sam-Aggrey, H. (toim.). 1st toim. London: Routledge, s. 417-426

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinenvertaisarvioitu

  4. 2019
  5. Julkaistu

    Textural and sensory characteristics of oven baked and steamed bread

    Raheem, D., Liu, A. & Li, C., 15 syyskuuta 2019, julkaisussa : EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE. 31, 8, s. 580-586

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  6. Julkaistu

    Shelf life prediction and food safety risk assessment of an innovative whole soybean curd based on predictive models

    Wang, C., Zhou, S., Du, Q., Qin, W., Wu, D., Raheem, D., Yang, W. & Zhang, Q., 1 syyskuuta 2019, julkaisussa : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY: MYSORE. 56, 9, s. 4233-4241 9 s.

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  7. Julkaistu

    Spoilage Bacteria Identification and Food Safety Risk Assessment of Whole Soybean Curd

    Wang, C., Du, Q., Yao, T., Dong, H., Wu, D., Qin, W., Raheem, D. & Zhang, Q., 1 kesäkuuta 2019, julkaisussa : INDIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY. 59, 2, s. 250-253

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  8. Julkaistu

    Climate Change, Cod Production and Consumption

    Raheem, D. & Crosta, C., 2019, julkaisussa : Current Developments in Arctic Law. 7, s. 15-22

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinen

  9. Julkaistu

    Food System Digitalization as a Means to Promote Food and Nutrition Security in the Barents Region

    Raheem, D., Shishaev, M. & Dikovitsky, V., 2019, julkaisussa : Agriculture. 9, 8, s. 1-19 168.

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  10. 2018
  11. Julkaistu

    Food and Nutrition Security as a Measure of Resilience in the Barents Region

    Raheem, D., 22 elokuuta 2018, julkaisussa : Urban Science. 2, 3

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  12. Julkaistu

    Food Security Governance in the Arctic-Barents Region

    Hossain, K., Raheem, D. & Cormier, S., 2018, Cham: Springer. 142 s.

    Tutkimustuotokset: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

  13. Julkaistu

    Food security in the Barents region

    Cormier, S. & Raheem, D., 2018, Society, Environment and Human Security in the Arctic Barents Region. Hossain, K. & Cambou, D. (toim.). London: Routledge, s. 93-104 (Routledge explorations in environmental studies).

    Tutkimustuotokset: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinenvertaisarvioitu

Edellinen 1 2 3 Seuraava

ID: 1988181