Bamidele Raheem

Tutkijatohtori

Tutkijatohtori

Tutkimustuotokset

  1. 2019
  2. Julkaistu

    Textural and sensory characteristics of oven baked and steamed bread

    Raheem, D., Liu, A. & Li, C., 15 syyskuuta 2019, julkaisussa : EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE. 31, 8

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  3. Julkaistu

    Spoilage Bacteria Identification and Food Safety Risk Assessment of Whole Soybean Curd

    Raheem, D., Wang, C., Du, Q., Yao, T., Dong, H., Wu, D., Qin, W. & Zhang, Q., 1 kesäkuuta 2019, julkaisussa : INDIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY. 59, 2, s. 250-253 4 s.

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  4. Julkaistu

    Shelf life prediction and food safety risk assessment of an innovative whole soybean curd based on predictive models

    Wang, C., Zhou, S., Du, Q., Qin, W., Wu, D., Raheem, D., Yang, W. & Zhang, Q., 1 tammikuuta 2019, julkaisussa : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY: MYSORE. s. 1-9 9 s.

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  5. Julkaistu

    Food System Digitalization as a Means to Promote Food and Nutrition Security in the Barents Region

    Raheem, D., Shishaev, M. & Dikovitsky, V., 2019, julkaisussa : Agriculture. 9, 8, s. 1-19

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  6. 2018
  7. Julkaistu

    Food and Nutrition Security as a Measure of Resilience in the Barents Region

    Raheem, D., 22 elokuuta 2018, julkaisussa : Urban Science. 2, 3

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  8. Julkaistu

    Food Security Governance in the Arctic-Barents Region

    Hossain, K., Raheem, D. & Cormier, S., 2018, Cham: Springer. 142 s.

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

  9. Julkaistu

    Food security in the Barents region

    Cormier, S. & Raheem, D., 2018, Society, Environment and Human Security in the Arctic Barents Region. Hossain, K. & Cambou, D. (toim.). London: Routledge, s. 93-104 (Routledge explorations in environmental studies).

    Tutkimustuotos: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinenvertaisarvioitu

  10. Julkaistu

    Impacts of Climate Change on Land, Aquatic and Marine Resources in the Barents European Arctic Region

    Raheem, D., 2018, Law and Governance: Emerging Issues of the Polar Regions. XUE, G. & HE, L. (toim.). Beijing: China University of Political Science and Law Press, s. 61-80 20 s.

    Tutkimustuotos: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinen

  11. 2017
  12. Julkaistu

    Fermented foods and health

    Raheem, D., 30 tammikuuta 2017, julkaisussa : EC Nutrition. 6, 4, s. 126-127

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenPääkirjoitusAmmatillinen

  13. Julkaistu

    Law in the digital era ‐ Perspectives from IP law, contract law & IT law

    Raheem, D., 2017, julkaisussa : Current Developments in Arctic Law. 5, s. 97-103

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinen

Edellinen 1 2 3 Seuraava

ID: 1988181