Pohjoisen ympäristö- ja vähemmistöoikeuden instituutti

Yksikkö: Tutkimusryhmä

Tutkimustuotokset

  1. 2020
  2. Julkaistu

    Food security across the circumpolar region

    Hossain, K., Herrmann, T. M. & Raheem, D., 2020, Routledge Handbook of Arctic Security. Hoogensen Gjørv, G., Lanteigne, M. & Sam-Aggrey, H. (toim.). 1st toim. London: Routledge

    Tutkimustuotos: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinenvertaisarvioitu

  3. 2019
  4. Julkaistu

    Enhancing Resilience Through Indigenous Traditional Knowledge in Ecological Restoration

    Punam, N., 11 joulukuuta 2019, julkaisussa : No Foundations: An Interdisciplinary Journal of Law and Justice. 17, s. 42-59

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  5. Julkaistu

    HANDBOOK ON MARITIME HYBRID THREATS — 10 Scenarios and Legal Scans

    Savolainen, J., Gill, T., Schatz, V., Ojala, L., Jakstas, T., Kleemola-Juntunen, P., Lohela, T. (toim.) & Schatz, V. (toim.), 22 marraskuuta 2019, Hybrid CoE. (Hybrid CoE Working papers).

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

  6. Julkaistu

    Cyber Conflict Factbook: Effect-Creating State-on-State Cyber Operations

    Tikk, E., Hovhannisyan, K., Kerttunen, M. & Salminen, M., 18 marraskuuta 2019, Tartu-Tallinn-Jyväskylä-Rovaniemi: Cyber Policy Institute (CPI). 80 s.

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

  7. Julkaistu

    Textural and sensory characteristics of oven baked and steamed bread

    Raheem, D., Liu, A. & Li, C., 15 syyskuuta 2019, julkaisussa : EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE. 31, 8, s. 580-586

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  8. Julkaistu

    Shelf life prediction and food safety risk assessment of an innovative whole soybean curd based on predictive models

    Wang, C., Zhou, S., Du, Q., Qin, W., Wu, D., Raheem, D., Yang, W. & Zhang, Q., 1 syyskuuta 2019, julkaisussa : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY: MYSORE. 56, 9, s. 4233-4241 9 s.

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  9. Julkaistu

    Refocusing and Redefining Cybersecurity: Individual Security in the Digitalising European High North

    Salminen, M., 6 kesäkuuta 2019, julkaisussa : The Year Book of Polar Law . 10, s. 321-356 36 s.

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  10. Julkaistu

    Spoilage Bacteria Identification and Food Safety Risk Assessment of Whole Soybean Curd

    Wang, C., Du, Q., Yao, T., Dong, H., Wu, D., Qin, W., Raheem, D. & Zhang, Q., 1 kesäkuuta 2019, julkaisussa : INDIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY. 59, 2, s. 250-253

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  11. Julkaistu

    Human Rights and the Environment

    Heinämäki, L., 2 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Yearbook of International Environmental Law. 29, s. 97-103

    Tutkimustuotos: Kirjoitus lehdessä tai erikoisnumeron toimittaminenKatsausartikkeliTieteellinen

  12. Julkaistu

    The Åland Strait

    Kleemola-Juntunen, P., 28 maaliskuuta 2019, Leiden: Brill Nijhoff . 173 s. (International Straits of the World, Painos 18).

    Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ...49 Seuraava

ID: 318976